![]() |
![]() |
№ уроку | Розклад дзвінків | Перерва |
1 | 8.30-9.15 | 10 хв |
2 | 9.25-10.10 | 15 хв. |
3 | 10.25-11.10 | 15 хв. |
4 | 11.25-12.10 | 10 хв. |
5 | 12.20-13.05 | 20 хв. |
6 | 13.25-14.10 | 10 хв. |
7 | 14.20-15.05 | 5 хв. |
8 | 15.10-15.55 | 5 хв. |
9 | 16.00-16.45 |
11 березня у затишній хімічній кав’ярні «Кафеоль» зібралися учні 10х, 8-Б класів та вчителі нашої гімназії, щоб познайомитися з таємницями чорної кави.
Галій Роман та Савельєв Олександр (10-в клас) розкрили географічні та торгівельні таємниці і ознайомили гостей с 10 українськими кавовими брендами.
Балуєва Дарина та Ціпкало Ярослава (10-а клас) розкрили історичну таємницю цього напою і розповіли про кавову історію Києва.
Які речовини надають каві неповторного смаку та аромату і як вони впливають на організм людини розповіли відвідувачам кав’ярні Духота Ольга та Старовойт Марія (10-б клас).
З ботанічною таємницею нас познайомили учениці 8-б класу Багаліка Анастасія, Лобанова Дар’я, Кузенкова Дар’я, Карапота Марина, Штепа Софія.
Після цікавих наукових фактів гостей заходу частували смачною кавою баристи Балуєва Дарина і Ціпкало Ярослава. Каву вони виготовляли власноруч за різними рецептами: Віденська класична кава, Кава по-турецьки, Кава по-арабськи та Кава по-львівськи. Коли ви смакуєт саме цю каву, то отримуєте не просто смак, а щось більше, глибше: частинку шляхетного левового сердця, шматочок гостинної львівської душі, аромат стародавнього міста, незабутні теплі усмішки львів’ян та букет солодких спогадів і вражень.
Зустріч була вміло організована і проведена вчителем хімії Заболотною Світланою Іванівною, ведучими Чиж Кароліною та Радзієвською Анастасією та комп’ютерим модератором Бондаренко Оленою.