Feedback Ми на Facebook
       
 
 
   

ПОШУК

Режим роботи дзвінків

№ уроку Розклад дзвінків Перерва
1 8.30-9.15 10 хв
2 9.25-10.10 10 хв.
3 10.20-11.05 10 хв.
4 11.15-12.00 20 хв.
5 12.20-13.05 20 хв.
6 13.25-14.10 10 хв.
7 14.20-15.05 5 хв.
8 15.10-15.55 5 хв.
9 16.00-16.45

Освіта в Україні

     

Гарячі лінії

 

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Шкільний офіцер поліції


Сідельникова
Луїза Олексіївна

Сержант поліції

тел. 050-342-18-39

Свята

Календар свят і подій

Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля»

»
27.04.2015, 10:57Переглядів: 1908

22 квітня 2015 року в гімназії «Діалог» проходив надзвичайно цікавий захід - круглий стіл за темою «Проблеми забруднення відходами навколишнього середовища. Дарниця – наш чистий дім. Відходи – у доходи!»

Завдяки цій конференції ми змогли обговорити одну з найважливіших проблем людства. Ця проблема збереження довкілля. Саме вона вимагає для свого вирішення негайного втручання усього суспільства. Адже природа, в якій нам доведеться жити, забруднюється, піддається руйнуванню і знищується. Ось і ми, учасники конференції, вирішили змінити цю ситуацію, яку маємо зараз.

Для того, щоб зазначити основні ідеї і керівні засади конференції, на початку нашого засідання зі своїм вступним словом звернулася директор нашої гімназії Кузьминець Лариса Петрівна. Вона зазначила основну тему і провідні мотиви цього проекту. Також на наш захід завітали поважні гості та учасники конференції: завідуюча бібліотекою №133 та голова батьківського комітету гімназії «Діалог» Іваненко Клавдія Григорівна, головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм Дарницької районної в м.Києві державної адміністрації Марченко Леся Василівна, а також заслужений працівник сфери послуг України, Голова Київської міської організації українського товариства охорони природи, лицар України Щепець Микола Степанович. У заході приймали участь команди з різних шкіл: гуманітарна гімназія «Гармонія», гімназія №261, гімназія №267, гімназія №291, гімназія №315, гімназія міжнародних відносин №323.

Після слів Лариси Петрівни зі своєю промовою виступив близький друг гімназії Щепець Микола Степанович. Він розповів про ті проблеми, які наш район має зараз. Завдяки йому слухачам були зрозумілі рівні прогресу і деградації екологічної галузі. Також з привітальним словом виступили Іваненко Клавдія Григорівна та Марченко Леся Василівна.

За програмою наступним кроком конференції були презентації проектів учнів нашої гімназії та представників інших навчальних закладів. Обговорювалися проблеми екологічної безпеки з різних напрямків: географії, хімії, економіки, нормативно-правової бази. Особливої уваги заслуговують учениці 10-В класу гімназії «Діалог» Яременко Вікторія та Бобер Даша, які створили цікаві фільми на тему охорони навколишнього природнього середовища. Після цього розпочалась робота по секціях. Під час секційних занять гості презентували свої проекти за темами переробки відходів, забруднення грунтів, води і атмосфери. Паралельно засіданню секції працювала «творча лабораторія», де учні та гості разом створювали цікаві доробки з матеріалів-відходів.

Після того, як всі питання конференції були обговорені, прийшов час складання резолюції. Кожен присутній висловив своє бачення щодо того, як можна вирішити проблеми забруднення навколишнього середовища, а саме грунтів. Всі ідеї, пропозиції були враховані і записані в резолюцію. Завершальним етапом круглого столу була презентація результатів «творчої лабораторії», оголошення декларації екологічної проблеми та вручення сертифікатів учасникам конференції.

Велику подяку висловлюємо куратору цього проекту Таранченко Ользі Михайлівні та вчителям, які працювали за напрямками роботи: Заболотній Світлані Іванівні, Кушнір Валентині Степанівні, Максим Тетяні Анатоліївні та Коноплі Наталії Анатоліївні.

  Шнайдер Владислава, учениця 10-А класу

Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля» Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля»
Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля» Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля»
Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля» Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля»
Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля» Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля»
Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля» Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля»
Екологічний проект ЮНЕСКО «Людина і довкілля»

Перегляньте також:


День вишиванки 2015
5 квітня в гімназії «Діалог» проходив День вишиванки.
День екологічної культури «Людина і природа: правила співжиття»
  16 квітня 2015 року з учнями 9-Б класу в бібліотеці №133 до Дня довкілля було проведено День екологічної культури «Людина і природа: правила співжиття», який включив в себе годину цікавої інформації «Менше сміття - довше  життя» та бібліографічний огляд: «В гармонії з природою».
Визначний гість гімназії
  До нас у гості із чудовою лекцією про комети завітав Чурюмов Клим Іванович – член-кореспондент Національної Академії Наук України, професор КНУ імені Тараса Григоровича Шевченка, доктор фізико-математичних наук, заслужений працівник народної освіти України, кавалер двох орденів «За заслуги» ІІ і ІІІ ступенів, кавалер ордена української православної церкви Святого благовірного київського
Ми за здоровий спосіб життя!
  У нашій гімназії з 6 по 10 квітня пройшов тиждень «Ми за здоровий спосіб життя!»
Навчально-практична конференція «Українська діаспора в англомовних країнах»
18 лютого у приміщені актової зали нашої гімназії, в рамках декади іноземних мов, відбулася навчально-практична конференція «Українська діаспора в англомовних країнах».
 

Дякую, я вже з Вами

Запрошуємо Вас вподобати сторінку гімназії «Діалог» в Facebook